Close

Hoe werkt het?


Parkerenafaslive.nl maakt parkeren tijdens een concert in AFAS Live gemakkelijker dan ooit. Via onze website bestel je een parkeerkaart bij een Q-Park parkeergarage naar keuze. Nadat je een parkeerkaart hebt besteld ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met hierin een E-Ticket.


Op de dag van het concert rijd je naar de parkeergarage en laat je jouw E-ticket zien bij de inrit. De host(ess) van Q-Park geeft je vervolgens een uitrijkaart.


Na het concert hoef je niet meer langs de betaalautomaat. Je hebt tenslotte al betaald. Je voert de uitrijkaart in bij uitrit en je bent zo weer op weg naar huis.

Eenvoudig parkeren bij AFAS live.

Als je naar een concert gaat heb je geen zin om in de file te staan. Onze parkeergarages zijn direct te bereiken vanaf de A2 en A9 waardoor je niet in de file hoeft te staan. De Ziggo Dome ligt op 10 minuten lopen van onze parkeergarages. Hierdoor vermijd je de verkeersdrukte direct rondom de Ziggo Dome


Daarnaast heb je ook geen tijd om te zoeken naar een parkeerplaats. Met een reservering van parkerenziggodome.nl ben je verzekerd van een parkeerplaats.

De voordelen

Bron nu.nl

Parkeergarage AFAS Live


Parkeren bij Q-Park Amsterdamse Poort P21, P22, P23 en 24. Op slechts 8 minuten lopen van AFAS Live

Maximaal dagtarief: €13,50

Inrijden: 24/7   Uitrijden: 24/7

Informatie

Parkeren

0900‑44 66 880 (op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur bereikbaar, € 0,45 per gesprek).

Contact